Arvonnan säännöt

1. Järjestäjät ja yhteistyökumppanit

Arvonnan järjestäjä: Vuosisadan Kulttuurigaala 2017/ Life Style Invest Oy
Käytännön toimeenpanijat: Sunduka Oy ja SBH-Yhtiöt Oy

2. Voitot

Vahvistettu voittoluettelo on nähtävissä Kulttuurigaala -sivustolla osoitteessa kulttuurigaala.fi/arvontojen-palkinnot.

Voittoluettelot julkistetaan viimeistään 2 viikkoa ennen kunkin kuukausiarvonnan täytäntöönpanoa.

Arvonnan järjestäjä maksaa voitoista mahdollisen arpajaisveron.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Voittajan nimi ja asuinpaikkakunta voidaan ilmoittaa myös järjestäjien verkkosivuilla ja Facebookissa. Jos voittajaa ei tavoiteta, hän on antanut virheellisen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai hänen antamat tiedot ovat epäselvänä tulkinnanvaraisia, arvonnan järjestäjä ei korvaa voittoa. Voiton lunastusaika on 30 pv arvonnasta.

Voittajan nimi ja kuva voidaan julkaista arvontaan osallistuneille osoitetuissa sähköposteissa, sekä järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden Internet-sivustoilla ja muun kampanjatiedottamisen yhteydessä. Voittajalle toimitetaan voitto postitse tai otetaan tarvittaessa suoraan yhteyttä voittajaan. Voitot toimitetaan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä.

Alla oleva palkintoluettelo on koko vuodelle 2017 (6 arvontaa). Kuukausikohtaiset arvonnat sisältyvät luetteloon, niitä ei ole erikseen eritelty. Jokainen Kulttuurigaala -mobiilikortin haltija osallistuu automaattisesti kaikkiin jäljellä oleviin arvontoihin sen jälkeen, kun kortti on ladattu kännykkään.

Kulttuurigaalan arvontapalkinnot:

60 kpl Mastermark -palkintoja
60 kpl Kansallinen Kirjakauppa kirjapalkintoja
12 kpl Museokortteja
2 kpl Kulttuurigaala -illalliskortteja
10 kpl Kultturigaala -pääsylippuja
60 kpl Cardun Citysoppari -kortteja
4 kpl Taideteoksia / grafiikkaa (mm. Sam Vanni ja Eino Romppanen)

Voittoja yhteensä 208 kpl ja voittojen yhteisarvo noin 10.000 euroa. Arvontaluetteloa täydennetään vielä Kulttuurigaala -hankkeen edetessä.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat ladanneet Cardu-sovellukseen hankkeen Kulttuurigaala -mobiilikortin lukuun ottamatta alla mainittuja poikkeuksia.
Arvontaan eivät saa osallistua Sunduka Oy:n ja SBH-Yhtiöt Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 15.5.2017 alkaen. Arpajaisissa on kuusi (6) kuukausiarvontaa. Kuukausiarvonnat suoritetaan seuraavasti:

1. arvonta 26.05.2017
2. arvonta 29.06.2017
3. arvonta 27.07.2017
4. arvonta 31.08.2017
5. arvonta 28.09.2017
6. arvonta 18.10.2017

Voittajien nimet julkaistaan järjestäjän verkkosivuilla Kulttuurigaala -mobiilikortin uutisissa kymmenen (10) päivän kuluessa arvonnasta.

5. Osallistuminen

Osallistuminen tapahtuu lataamalla Kulttuurigaala-kortin Cardu-sovellukseen. Rekisteröity kortti osallistuu rekisteröintihetkestä alkaen kaikkiin jäljellä oleviin arvontoihin. Osallistuakseen arvontoihin on henkilön oltava rekisteröitynä arvontapäivää edeltävänä päivänä.

Sama henkilö voi osallistua kuukausiarvontoihin vain yhdellä (1) henkilökohtaisella Kulttuurigaala -kortilla. Osallistuminen on ilmaista eikä osallistumiseen liity minkäänlaista ostovelvoitetta. Osallistumalla arvontaan, osallistuja antaa järjestäjille luvan suoramarkkinointiin (sähköposti, kirje ja tekstiviesti).

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa.

Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä Internet-verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista.

Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle, puhelimelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

Voiton vastaanottaja vapauttaa Kulttuurigaalan ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Henkilötietojen käsittely ja sääntömuutokset

Annetut tiedot talletetaan Kulttuurigaala -hankkeen ja Sunduka Oy:n palvelurekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti.

Sunduka Oy:n Cardu-tuotteen rekisteriseloste löytyy osoitteesta:  http://www.cardu.com/fi/privacy/

Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.